HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (2024)

  • HCC
    • Word lid
    • Aanmelden nieuwsbrief HCC!beleggen
    • HCC interessegroep(en)
    • HCC (extra) interessegroep(en) aanmelden
    • HCC (extra) nieuwsbrief aanmelden
    • Mijn gegevens
    • Mijn digitale ledenpas
    • Wachtwoord herstellen
  • Nieuws
  • Downloads
  • Werkgroepen
    • Werkgroepen artikelen
    • Nieuwsbrieven
    • Introductie CBG-ZH
    • CoSA
  • Agenda tonen
  • word lid
  • Zoeken
  • Inloggen

Ga direct naar inhoud

&nbsp

Deel dit artikel

7 november 2011, Bas van den Dikkenberg

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (2)


HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (3)
57-ste HCC Beleggen Symposium 5november 2011
"Beleggen van crisis naar crisis"
inhoud: Symposium Bericht: 5

  • 57steHCC Beleggen Symposium
  • Lezingen10.00 tot 10.50 uur
  • Lezingen 11.05 tot 11.55 uur
  • HCCDigitaal en het zesde eiland
  • Lezingen 12.10 tot 13.00 uur
  • Lezingen13.30 tot 14.20 uur
  • Wilt umeedoen met HCC Beleggen?
  • Lezing 14.35 tot15.25
  • Programmaoverzicht
  • Aanmeldenen routebeschrijving
  • Agenda
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (4)

57ste HCC BeleggenSymposium op zaterdag 5 november:
Bron: Redactie
Dit is alweer de vijfde en laatste nieuwsbriefin de reeks over het 57ste HCC Beleggen Symposium: "Beleggen van crisisnaar crisis". We hebben toch wel weer een behoorlijk aantal die u alsbelegger kunnen boeien. Een paar voorbeelden:
  • Wilbert Geerszal de bezoekers van het symposium kennis laten maken met beleggen ingoud, zilver, platina, palladium en andere edelmetalen. Veel beleggersweten dat goud zijn all time high heeft bereikt. Zit er nog meer in hetvat of heeft goud zijn top bereikt? Wilbert zal op deze en anderevragen ingaan.
  • Eric Sengeren Jos van Went zijn ervaren traders en beleggers. Eric geeftsamen met Jos de presentatie "Moeilijke tijden overleven metlangetermijn-beleggen....."
  • Bob Hendriksvan BlackRock zal zijn kennis over beleggingsproducten en risicobeheermet ons delen. BlackRock is één van ’s werelds grootste aanbieders vanbeleggingsproducten en oplossingen op het gebied van beleggingsadviesen risicobeheer. Daarnaast is BlackRock bekend van het iSharesETF-platform.
  • WesselAslander van WAvisie.nl bekijkt de beurswereld vanuit technischperspectief. Hij trakteert de bezoekers van ons symposium op een flinkportie technische analyse.
  • Richard deJong geeft een presentatie over het beschermen van uwportefeuille. Een belangrijk onderdeel hiervan is asset allocatie. Metuw beleggingshorizon en uw risicohouding kunt u het vermogen gaanalloceren. Deze verdeling bepaalt uiteindelijk het overgrote deel vanhet rendement, terwijl de keuze welke aandelen en/of obligaties er inuw effectenportefeuille zitten maar 10% van het eindresultaat bepaalt.Kortom: asset allocatie moet veruit het meest belangrijke onderdeel vanuw beleggingsstrategie zijn.
Naast de genoemde sprekers in de aula zijn er ook lezingen in anderezalen waardoor u voor de lastige keuze staat welke presentatie(s) uwilt bijwonen. We hebben ze daarom voor u op aanvangstijd gegroepeerd.

Wij hopen u met deze nieuwsbrief een goed beeld te geven van hetprogramma en hopen u te zien in Culemborg. Vergeet niet uzelf aan temelden!

Nadat u zich hebt ingeschreven krijgt u deze week het toegangsbewijsper mail toegezonden.

Terug naar Inhoud


Lezingen 10.00 tot10.50 uur
Sprekers:Eric Senger van Finservice en Jos van Went (privé belegger)aula

Moeilijke tijden overleven met langetermijn-beleggen...


IHCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (5)n deze barre tijden hebben veelbeleggers moeite om de juiste beslissingen te nemen.

Voor sommigen is dit zelfs een aanslag op een goede nachtrust.
Toch zijn er manieren om zonder zorgen te beleggen in goede én slechtetijden.

Een tipje van de sluier: besef de noodzaak van beleggen, anders dansparen of speculeren.
Probeer niet alles zelf te doen, maar maak gebruik van fondsmanagersdie al jaren hebben bewezen de juiste beslissingen te nemen.
Deze topbeleggers zijn veelal niet te vinden bij uw eigen bank, ofzelfs niet in Nederland.

En toch zijn ze voor iedereen toegankelijk via beleggingsfondsen dieruimschoots hun index weten te verslaan. Vind daarin een combinatie omde risico’s te verlagen en probeer met enigszins actief beheer deportefeuille te beschermen. Hoe? Wij vertellen u graag meer tijdensonze presentatie.


WorkshopCommerzbankzaal 1.17

Investeren met een hefboom, vergroot uw beleggingskansen.


AHCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (6)llesover hefboomproducten

Tijdens de interactieve workshop “Investeren met een hefboom, vergrootuw beleggingskansen” van Commerzbankwordt uitgebreid aandachtbesteed aan de verschillende soorten hefboomproducten die momenteelbeschikbaar zijn.
Zo wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat een Speeder is, hoe deze precieswerkt, waar u Speeders voor kunt gebruiken maar ook waar u op moetletten als u investeert in een hefboomproduct.

Naast Speeders heeft Commerzbank sinds enkele maanden ook Factor Certificaten in Nederland.

Met Factor Certificaten profiteert u elke dag opnieuw van een vastehefboom van 5. Het bijzondere aan een Factor Certificaat is dat hetproduct geen stop loss-niveau heeft en het kan daarom dan ook nietgedeactiveerd worden.
De Factor Certificaten worden ook tijdens de workshop behandeld.Uitgelegd wordt hoe het kan dat deze producten een vaste hefboombieden, wat er gebeurt als de onderliggende waarde een erg sterkebeweging laat zien en waarom Factor Certificaten interessant voor ukunnen zijn.

Daarnaast komen enkele overeenkomsten en verschillen tussen deze nieuwegeneratie hefboomproducten en Speeders aan bod.
Voor diegenen onder u die reeds (meer dan) bekend zijn met Speeders enFactor Certificaten en die wellicht interesse hebben in de watgeavanceerdere mogelijkheden die deze producten u kunnen bieden, zoalsbijvoorbeeld het afdekken van risico op uw aandelenportefeuille, zijnwij aanwezig op het symposium met een stand.
Onze medewerkers beantwoorden daar graag al uw vragen dus komt u gerustlangs!


Terug naar Inhoud



Lezingen 11.05 tot11.55 uur
Spreker:Bob Hendriks, head of retail distribution Netherlands vanBlackRock. aula

Grondstoffen: Is het alleen goud dat blinkt?


HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (7)Bob Hendriks, head of retaildistribution Netherlands van BlackRock geeft de presentatie"Grondstoffen: Is het alleen goud dat blinkt?"

Bob Hendriks zal in deze presentatie aan de hand vanpraktijkvoorbeelden de toestand op de diverse grondstoffenmarktentoelichten.

De presentatie zal dieper ingaan op de vraag-aanbodverhoudingen, maarook op welke wijze beleggers toegang kunnen krijgen tot deze markten.

Denk hierbij bijvoorbeeld de vraag of het een goed moment om is in goudte beleggen of juist in de aandelen van goudmijnbedrijven, maar ook aanvragen als "is het handiger om via een ETF in grondstoffen te beleggenof via een beleggingsfonds"?


Spreker: Ronald Kok van Analist.nlzaal 1.17

Fundamentalindexation


HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (8)Door simpelweg andere wegingenaan indexcomponenten te geven is het relatief eenvoudig om diezelfdeindex te verslaan “Fundamental Indexation” is eenportefeuilleconstructie methodiek die deels op actief en deels oppassief beheer leunt.

De afgelopen jaren zijn de passievere beleggingsstrategieën steedspopulairder geworden maar natuurlijk kleven er ook nadelen aan dezestrategie.

Zo worden ook de te dure aandelen klakkeloos gekocht met relatiefonnodig hoge wegingen.

De “Fundamental Indexation” is als het ware een ontnuchtering voor deenorme euforie over het klassieke passieve beleggen.


Presentatie Lynxzaal 0.07Eenvoudigzelf automatische handelssystemen bouwen met multicharts
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (9)In deze presentatie wordt getoond hoe u alsbelegger op een simpele manier een eenvoudig automatisch handelssysteemmaakt waarbij het plaatsen van de orders zonder uw tussenkomst directuitgevoerd worden op het platform van Lynx.

Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de bekroonde handelssoftware vanMulticharts.
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (10)
Multicharts

Multicharts biedt handelssoftware aan waarbij u onder andere aan deslag kunt met zeer uitgebreide technische analyse en het backtesten,optimaliseren en automatisch uitvoeren van verschillende automatischehandelsstrategieën.

Dit programma wordt gekoppeld aan het Lynx handelsplatform zodat deorders direct naar de beurs gestuurd worden zonder tussenkomst vanmenselijke handelingen!


Terug naar Inhoud


HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (11)

HCC Digitaal en hetzesde eiland
Bron: HCC
Na het succes van vorig jaar organiseert HCC ookdit jaar weer HCC!digital.
Hét digitale kennisevenement vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5november 2011 in de JaarbeursUtrecht.

Nieuw dit jaar zijn forumdiscussies met bekenden uit de politiek, hetbedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Zij discussiëren overactuele digitale onderwerpen. Ook zal een aantaltopsprekerstijdensHCC!digital het podium betreden.Uiteraard is er op de beurs ookruimschoots aandacht voor andere computer- en internet gerelateerdeonderwerpen verdeeld over de volgende themaeilanden.

  1. Internet toegang: Breedband en mobiel internet.
  2. Hardware, gadgets en digitale entertainment:Bijvoorbeeld computers, smartphones, tablets streamen (Spotify,webdisk) en online gamen.
  3. Online werken: Webapplicaties als MicrosoftOffice 365, Google Docs en aandacht voor Het nieuwe werken.
  4. Veiligheid & privacy: Online veiligheid enprivacy, back-up, delen van grote bestanden.
  5. Online delen: Social networking, websites,webshops, blogs, kennis delen, delen van foto’s en video’s, onlinediensten en web based services.
Daarnaast een markt van ca. 2.000 m2 , waar producten gedemonstreerd enverkocht worden.

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (12)


6. Voor Beleggers is er opzaterdag 5 november 2011 het zesde eiland:

57-ste HCCBeleggen Symposium in Culemborg

"Beleggenvan crisis naar crisis"

Terug naar Inhoud

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (13)

Lezingen 12.10 tot13.00 uur
Spreker:Wessel Aslander aulaDebeurswereld vanuit een technisch perspectief
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (14)Wessel Aslander van WAvisie.nlbekijkt de beurswereld vanuit technisch perspectief. Hij trakteert debezoekers van ons symposium op een flink portie technische analyse.

Wessel geeft zijn mening over een veelvoud aan zaken die met de beurste maken hebben, van aandelen tot indices, van valuta tot grondstoffenen van (macro)economische zaken tot politieke invloed op de beurs. Erwordt door Wessel vanuit vele oogpunten naar de dynamische beurzengekeken. Met TA als leidraad, neemt Wessel een duik in kwaliteit enkwantiteit, psychologie en (macro)-economisch fundament van de beurs.


Spreker:René Kreileman van BeursToppers. zaal 1.17Geldverdienen in iedere markt, ook in crisistijd
"Geld verdienen iniedere markt, ook in crisistijd" is gebaseerd op ‘eenvoud loont’, hetuitgangspunt van de lezing van HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (15)RenéKreileman.

50% verlies in 10jaar, dat moet beter kunnen.
De afgelopen 10 jaar is de AEX gedaald van 600 naar 280, een verliesvan meer dan 50%. Hoe de komende 10 jaar uitpakken kan niemand onsvertellen. Zelfs hoe de dag van morgen er op de beurs uit ziet, isonvoorspelbaar. Het pad in deze wereld is bezaaid met Bulls en Bearsdie de arena vormen van miljoenen beleggers. Hoe kunt u dan tochovereind blijven op de beurs in deze onzekere tijden? Oftewel hoe komtu bij die kleine groep van nog geen 20% van winnaars op beurs?

Hoe beleg ik metwelke strategieën?
In deze lezing geef ik inzicht in de opbouw van mijn portefeuille enwelke strategieën ik toepas om in iedere markt geld te verdienen, ookin crisistijd, zonder weet te hebben van hoe de dag van morgen er uitziet. Ik ga in op de spreiding die ik toepas in mijn portefeuille, alstegenhanger van de traditionele manier van spreiden. Daarnaast komenaspecten aan de orde op het gebied van het omgaan met een StopLoss(wanneer neem ik verlies), TakeProfit (wanneer neem ik winst), MoneyManagement (hoeveel investeer ik, wat doe ik met winsten en hoe beperkik mijn risico’s). Daarnaast geef ik concreet inzicht in één van mijneigen ontwikkelde strategieën en geef ik aan hoe ik strategieënselecteer.

Wat heb ik nu inportefeuille?
Wat de dag van morgen brengt weet niemand, maar inzicht in de opbouwaan de portefeuille geeft wel een indicatie. In dit deel van de lezingwordt aandacht gegeven aan de actuele opbouw van mijn modelportefeuillevan BeursToppers en wat dat zegt over gisteren, vandaag en morgen.


Spreker:Willem van Heemskerck Düker van HCC Beleggen zaal0.07Virtualisatieen Cloud computing
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (16)Virtualisatie en cloud computingzijn momenteel de snelstgroeiende sport in de ICT naast de mobieletelefonie.

Met virtualisatie bij computers wordt bedoeld dat meerderebesturingssystemen tegelijkertijd op één computer kunnen draaien.

Cloud computing is een model dat het mogelijk maakt om door middel vaneen computernetwerk gedeelde configureerbare computermiddelen (zoalsnetwerken, servers, opslag, applicaties en diensten) op aanvraagbeschikbaar te stellen op een snelle, gemakkelijke manier met minimalebeheermoeite of interactie van een service provider.

Wat moet een PC gebruiker hiervan weten en hoe kan hij er zijn voordeelmee doen.


Terug naar Inhoud



Lezingen 13.30 tot14.20 uur
Spreker:Richard de Jong aulaHoe bouw en bescherm ik een portefeuille?
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (18)We leven in bijzonder hectischetijden. Banken dreigen om te vallen en men gaat er vanuit dat er dekomende tijd velen miljarden in de financiele sector gestoken moetworden om banken/pensioenfondsen/verzekeraars overeind te houden. Ditsoort tijden vraagt om gedegen risicobeheer. De vraag is echter hoebeperk ik zo veel mogelijk mijn beleggingsrisico?

In deze presentatie gaat Richardinop de verschillendebouwstenen van een portefeuille en daarnaast op enkele mogelijkheden omde portefeuille verder te beschermen.

Richard stemt zijn presentatie af op het aanwezige publiek en hij heeftdaartoe een korte enquette ( 9 vragen )samengesteld. De uitkomsten van deze enquête gebruikt hij voorzijn presentatie.


Spreker: Robert Jabroer, oprichter eneigenaar van Fundtrack.nl zaal 1.17
Verdedigen en aanvallen met opties.

Opties blijven eenprachtig instrument om mee te beleggen.

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (19)Of de markt nu stijgt, daalt ofgelijk blijft, voor elke verwachting bestaat er een strategie.Natuurlijk blijft één essentiële factor van allergrootst belang, derichting!

Ook al gebruiken we hulpmiddelen zoals technische of fundamenteleanalyse, de markt verrast ons iedere keer weer. Vandaar dat we moetenzoeken naar strategieën die ons een reële risico/rendement verhoudingopleveren.

Er zullen verschillende strategieën worden behandeld.

Robert Jabroer is vermogensbeheerder bij Onafhankelijk Vermogens Beheer’s-Gravenhage (OVG) en oprichter en eigenaar van Fundtrack,aanbieder van onafhankelijke informatie en nieuwsbrieven overbeleggingsfondsen, trackers, turbo’s, sprinters en opties.


Terug naar Inhoud


Enquête:"Beleggingshorizon en risicohouding"
Bron: Redactie
Richard de Jong van Van Lieshout & PartnersN.V. geeft op 5 november een presentatie over hoe u uw portefeuillekunt beschermen. HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (20)
Een belangrijk onderdeel hiervan is asset allocatie. Met uwbeleggingshorizon en uw risicohouding kunt u het vermogen gaanalloceren.
Deze enquette bestaat uit slechts 9 vragen en vraagt nog geen minuut omte complementeren.
De uitkomsten van deze enquête gebruikt hij voor zijn presentatie.
De uitkomsten zijn geanonimiseerd. Met andere woorden, Richard de Jongen/of de HCC Beleggen zullen en kunnen de uitkomsten niet herleidennaar één persoon.

Een samenvattingvan de uitslag van deze enquête wordt aan symposium bezoekers terbeschikking gesteld.

Terug naar Inhoud

Lezing 14.35 tot15.25 uur
Spreker:Wilbert Geers oprichter van Edelmetaal-info.nl aulaBeleggen in Edelmetaal: ken je risico’s en begrijp wat je koopt"
Goud, en in mindere mate zilver, staan al enkelejaren in de belangstelling.
Vooral de berichtjes over de “all time high” van goud en de daar aangekoppelde gedachte dat goud in een bubbel verkeert zijn gemeen goed inde media. HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (21)
Controversieel is de berichtgeving over de drukte bij degoudhandelaren: iedereen schijnt z’n goud en zilver te willen verkopen.Goud omzetten in geld, alsof goud geen geld is. Alsof fiatgeld welveilig is.

Goud is al ruim 10 jaar in een bullmarket en sinds die tijd volgt despreker het wel en wee van goud en zilver. Stond de goudprijs in 2000nog op 273 dollar, onlangs hebben we een ‘all time high’ gezien van1810 dollar. Dat is een winst van ruim 560%, wie doet goud na? De AEXen Dow Jones zeker niet. Overigens zilver wel: 700%!

ETF’s, fysiek edelmetaal in baren of munten, turbo’s en speeders,mijnbouwaandelen? Ken je risico’s en begrijp wat je koopt. Dezespreekbeurt kan je startpunt zijn voor verder onderzoek!


Terug naar Inhoud


Wilt u meedoen metHCC Beleggen?
HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (22)
Ook voor de organisatie van het volgende ( inmiddels alweer 58ste)Symposium zijn we op zoek naar mensen die een bijdrage willenleveren aan deze activiteit van onze vereniging. HCC Beleggen Symposiawordenaltijd door en voor medebeleggers georganiseerd.
Met meer mensen kunnen we immers meer doen en dat maakt het bovendienook veel gezelliger. Enkele voorbeelden zijn:
  • HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (23)HCC Beleggen leden die eenlezing willen geven over hun manier van beleggen. Denk hierbijaan: optiebeleggen, aandelenbeleggen, beleggingsfondsen,onroerend goed, technische analyse, fundamentele analyse, emotie enbeleggen etc, etc.
  • het coördineren en organiseren van onzeHCC Beleggen symposia
  • het verrichten van (deel)taken tijdensbeurzen
  • public relations
  • het behartigen van de commerciële zaken
  • deelname aan redactie van HCC BeleggenNieuwsbrieven en/of symposia uitgaven
  • schrijven van ervaringen met - en/ofartikelen over alles wat met beleggen te maken heeft
  • helpen organiseren en besturen van devereniging door aktief deel te nemen als commissie- of bestuurslid
  • het geven van lezingen (diverse niveaus)over beleggen, beleggen via het internet, portefeuille beschermingsmethodes, TA etc.
Als je, eventueel samen met medebeleggers,onze vereniging wilt helpen laat het ons dan weten.
Trefwoorden hierbij zijn: vele handen maken licht werk, het moet vooralleuk blijven, zo doe je ook nog eens interessante contacten op. Denkook eens aan het geven van een aardige lezing, met anderenhandelsstrategieën uitwerken, software onder de knie krijgen of gewooneen groep vormen waarmee je samen de markt analyseert/bespreekt.
Terug naar Inhoud

Programma overzicht:
Bron: Redactie
tijd aula zaal1.17 zaal0.07
10.00 tot 10.50 uur

Eric Senger &Jos van Went

Moeilijke tijden overleven metlangetermijn-beleggen.....

Commerzbank

Investeren met een hefboom, vergroot uwbeleggingskansen

.
10.50 tot 11.05 uur pauze pauze pauze
11.05 tot 11.55 uur

Bob Hendriks

Grondstoffen: Is het alleen goud datblinkt?

Ronald Kok

Fundamental indexation

Lynx

Eenvoudig zelf automatische handelssystemenbouwen met multicharts

11.55 tot 12.10 uur pauze pauze pauze
12.10 tot 13.00 uur

Wessel Aslander

De markt door de TA loep bekeken.

René Kreileman

Geld verdienen in iedere markt, ook incrisistijd

Willem v Heemskerck Düker

Virtualisatie en Cloud computing

13.00 tot 13.30 uur pauze pauze pauze
13.30 tot 14.20 uur

Richard de Jong

Hoe bouw en bescherm ik een portefeuille

Robert Jabroer

Verdedigen en aanvallen met opties

.
14.20 tot 14.35 uur pauze pauze pauze
14.35 tot 15.25 uur

Wilbert Geers

Beleggen in edelmetaal: Ken je risico’s enbegrijp wat je koopt

. .
Dit programma overzicht kunt u ook downloaden in pdf formaat Klik hier:
Terug naar Inhoud

Aanmelden enroutebeschrijving
Een entreebewijs voor het HCCBeleggenSymposium kunt u bestellen door u aan te melden via onzewebsite:
Klik hier om u aan te melden
Het HCC Beleggen Symposium wordt gehoudenin:

Scholengemeenschap Lek en Linge,
Multatulilaan 6,
4103 NR, Culemborg

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (24)

Laat de route zien in een nieuw venster

Terug naar Inhoud

Agenda
Bron: HCC Beleggen redactie

DeHCC Beleggen Kalender op onze website en deze Agenda zijninmiddels een begrip onder beleggers in Nederland en België geworden.Voor veel andere sites zijn wij de de facto bron van informatie.
Toch zijn nog niet alle events in onze Agenda opgenomen. Daarom willenwe ook aanbieders van seminars, cursussen en beleggersbijeenkomsten inde gelegenheid stellen, zelf hun events aan te kondigen, zowel op onsforum als in onze nieuwsbrieven. Plaatsing van (vrij toegangkelijke)educatieve bijeenkomsten zijn kostenloos.
(Bijeenkomsten met een educatiefkarakter welke niet gratis toegankelijk zijn danwel
bijeenkomsten met een niet uitsluitend educatiefkarakter kunnen onder voorwaarden ook in onze agenda opgenomen worden.Wilt u meer weten neemt u dan even contact op met de redactie)

Terug naar Inhoud

Disclaimer: Deze publicatie komt tot stand op deredactie van beleggersonline.nl de website van de HCC IG Beleggen. Nochde mate waarin de berichten, voorgestelde scenario’s, risico’s envoorspellingen de marktverwachtingen weerspiegelen, noch de mate waarinzij in de realiteit zullen tot uiting komen, kunnen worden gewaarborgd.De voorspellingen zijn indicatief. De gegevens in deze publicatie zijnalgemeen en louter informatief. Ze mogen niet worden beschouwd alsbeleggingsadvies. Deschrijver(s) van deze publicatie en het bestuur van de HCC IG Beleggenen/of de Redactie van de Nieuwsbrief zijn derhalve niet aansprakelijkvoor eventuele verliezen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren,behaalde resultaten uit het verleden geven geen garantie voor detoekomst.

Vorige blogpost

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (25)

Nieuws

HCC!beleggen zoekt actieve vrijwilligers

3 mei 2020

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (26)

Nieuws

Nieuwe website

11 april 2023

Actueel

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (27)

Nieuws

A l i b a b a

14 april 2021

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (28)

Nieuws

Dufry Group

23 oktober 2020

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (29)

Nieuws

Beursenquete Actiam

5 oktober 2020

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (30)

Nieuws

Starten met beleggen

6 juli 2020

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (31)

Nieuws

Somberte blijft

8 juni 2020

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!beleggen

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden

© 2024 HCC!beleggen

HCC!beleggen - Home
Inloggen

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt?

Gebruikersnaam vergeten?

Wachtwoord vergeten?

HCC!beleggen - Nieuwsbrief 20111029 Symp57-5 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6272

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.